Informatii si comenzi la:
0725.932.668 | 0723.331.422
Antet

Cosul dvs. este gol

Catalog produse

Transport si Livrari


Transport si livrare


Transportul tuturor produselor afisate pe site-ul www.anaistailor.ro este GRATUIT in cazul comenzilor de minim 250 RON  si se face doar pe teritoriul Romaniei. De asemenea, produsele ridicate din sediul nostru - Magazin Anais Tailor, Urziceni, Ialomita, Calea Bucuresti nr. 47, bl. OB1- nu se percepe nicio taxa suplimentara.

Modalitati de transport


Transportul tuturor produselor achizitionate prin intermediul www.anaistailor.ro , se realizeaza prin intermediul unor firme specializate de curierat rapid si anume: 
Urgent Curier sau Sameday Curier

 

Termene de livrare


Termenele de livrare difera in functie de localitatea/orasul/comuna in care trebuie sa ajunga produsul comandat.
Pentru orasele si localitatile principale termenul de livrare este de 24 - 48 ore.
Pentru localitati si comune/sate secundare termenul de livrare poate fi de pana la 72 ore.
Comenzile efectuate in intervalul Vineri (dupa orele 16:30) - Duminica (toata ziua) vor fi procesate luni si se vor livra incepand cu ziua de marti a saptamanii urmatoare.
Termenele de livrare pot varia in functie de conditiile meteo, sarbatatori legale sau alte urgente nepravazute si depind exclusiv de societatea de curierat care efectueaza livrarea.

Observatie


- pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul nostru.

spacer
Website detinut de Anais & Alex S.R.L., CIF: 34530540, Reg.Com: J40/5968/2015