Informatii si comenzi la:
0725.932.668 | 0723.331.422
Antet

Cosul dvs. este gol

Catalog produse

Termeni si conditii

Termeni si conditii


www.anaistailor.ro este un magazin online, proprietate a firmei SC. ANAIS & ALEX SRL. si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului,  recomandam  citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.  

      Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. SC. ANAIS & ALEX SRL  isi asuma dreptul de a face modificari  oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor www.anaistailor.ro,  inseamna acceptarea modificarilor aduse de catre firma  noastra SC. ANAIS & ALEX SRL.

       Intregul continut al acestui site www.anaistailor.ro : produse,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date , este proprietatea  SC. ANAIS & ALEX SRL.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC. ANAIS & ALEX SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.   RETUR PRODUSE:

Clientul are dreptul de a returna produsul  in termen de 15 zile lucratoare de la primirea  acestuia.

O.G. nr. 130/2000  si Legea 51/2003.

Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: contact@anaistailor.ro sau la nr. de telefon 0725932668 intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

Clientul poate cere returnarea integrala a contravalorii produsului, schimbarea acestuia sau achizitioanarea altor produse din magazin. Oricare dintre variantele alese acestea sunt acceptate doar dupa primirea produselor, verificarea integritatii acestora si a conditiilor de retur.

Termenul de solutionare: 15 zile.

Returul produselor se face la adresa punctului de lucru din: Urziceni, Ialomita, Calea Bucuresti nr. 47, Bl. OB.1, magazin Anais Tailor.

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat. In acest toate cheltuielile sunt suportate de Vanzator.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si  in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.  www.anaistailor.ro , nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

 

ATENTIE!

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara.

Produsele  care au fost desfacute sau testate nu se accepta la retur.

Returul trebuie insotit de factura de primire.

Protectia datelor

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.anaistailor.ro (SC. ANAIS & ALEX SRL) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.


 Va multumim: 

Echipa Anais Tailor

spacer
Website detinut de Anais & Alex S.R.L., CIF: 34530540, Reg.Com: J40/5968/2015